current views are: 8

23 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση20:59

Ισόβια για την άγρια δολοφονία του νεαρού εργάτη στο θερμοκήπιο

Την ενοχή του κατηγορουμένου είχε προτείνει και η εισαγγελέας

Δημοσίευση 20:59’

Την ενοχή του κατηγορουμένου είχε προτείνει και η εισαγγελέας

Σε ισόβια κάθειρξη για την άγρια δολοφονία του 24χρονου εργάτη από το Πακιστάν τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Τυμπάκι καταδίκασε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τον 33χρονο συμπατριώτη και συνάδελφο του θύματος που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του 33χρονου άνδρα για το ειδεχθές έγκλημα που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του δεν αρνήθηκε την πράξη του, ωστόσο προσπάθησε να τη δικαιολογήσει ισχυριζόμενος ότι το θύμα, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις για διάστημα περίπου πέντε μηνών, εξύβρισε την οικογένειά του. Το γεγονός αυτό, ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, του θόλωσε το μυαλό, και για τον λόγο αυτό τον χτύπησε με το σφυρί που κρατούσε.

Υπενθυμίζεται ότι δράστης και θύμα εργάζονταν στο ίδιο θερμοκήπιο στο Τυμπάκι. Το πτώμα του 24χρονου βρέθηκε πεταμένο σε ρυάκι, με το κεφάλι πολτοποιημένο στην κυριολεξία, σχεδόν γυμνός, με ένα ρούχο γύρω από το λαιμό του και τυλιγμένο με ένα κομμάτι νάιλον.

Στο στάδιο των ερευνών για την εξιχνίαση του εγκλήματος οι αρχές είχαν προσαγάγει τον κατηγορούμενο και ένα ακόμη άτομο, επίσης Πακιστανό, ωστόσο πολύ γρήγορα ο 33χρονος είχε ομολογήσει την πράξη του.

Πηγή: cretapost.gr


σχετικα αρθρα