current views are: 6

25 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση05:07

H άγρια καταδίωξη, ο κορυφαίος οικονομικός παράγοντας και η αντιτρομοκρατική

Οι δυο άνδρες είχαν διαπράξει τουλάχιστον 20 κλοπές τσαντών από πεζούς, αλλά και διαρρήξεις αυτοκίνητων.

Δημοσίευση 05:07’

Οι δυο άνδρες είχαν διαπράξει τουλάχιστον 20 κλοπές τσαντών από πεζούς, αλλά και διαρρήξεις αυτοκίνητων.

Από τις 31 Αυγούστου αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές, με την συνδρομή και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τους δυο αναβάτες της μοτοσυκλέτας που συνελήφθησαν μετά από άγρια καταδίωξη το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δυο άνδρες είχε διαπιστωθεί από την προσωπική φρουρά  κορυφαίου οικονομικού παράγοντα με μακρά πορεία σε θέσεις ευθύνης  των τραπεζικών πεπραγμένων στην χώρα επί σειρά ετών, πως παρακολουθούσαν το όχημα του. Οι δυο κακοποιοί είχαν τελικά απομακρυνθεί από το σημείο που βρισκόταν το όχημα του παρολίγον θύματος τους, άλλα οι άνδρες της ασφάλειας του ξεκίνησαν έρευνες, σαρώνοντας μάλιστα επιχειρήσεις για εντοπισμό βιντεοληπτικού υλικού.

Στις 16:20 το απόγευμα της Τετάρτης, η μηχανή μάρκας Aprilia, μαύρου χρώματος εντοπίστηκε στον Άγιο Στέφανο από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη που κράτησε 1 ώρα και 30 λεπτά. Οι δράστες βγήκαν στην Εθνική οδό με κατεύθυνση την Αθηνών- Λαμίας. Έκαναν αναστροφή και από την Εκάλη έφτασαν στην Νέα Ερυθραία όπου και τελικά ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. 

Όπως προέκυψε οι δυο άνδρες είχαν διαπράξει τουλάχιστον 20 κλοπές τσαντών από πεζούς, αλλά και διαρρήξεις αυτοκίνητων, σπάζοντας τζάμια αυτοκίνητων και αφαιρώντας χρήματα και τιμαλφή. Αυτό επιχείρησαν να κάνουν και το απόγευμα της Τετάρτης άλλα έγιναν αντιληπτοί και τελικώς οι αστυνομικοί τους πέρασαν «χειροπέδες».


σχετικα αρθρα