current views are: 6

25 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση17:22

Συναγερμός στον ΟΑΣΑ για επιθέσεις με πέτρες εναντίον λεωφορείων στο Καματερό

Αλλεπάλληλες επιθέσεις σε λεωφορεία των γραμμών 701 και 704

Δημοσίευση 17:22’
μεσα-μαζικης-μεταφορας

Αλλεπάλληλες επιθέσεις σε λεωφορεία των γραμμών 701 και 704

Ευρεία σύσκεψη για το φαινόμενο των επιθέσεων αγνώστων με πέτρες σε λεωφορεία των γραμμών 701 και 704 που διέρχονται απ’ το Καματερό, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον ΟΑΣΑ, με τη συμμετοχή στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων του οργανισμού και της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.) καθώς και αντιπροσωπείες από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, τον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και την Ελληνική Αστυνομία.

Στη σύσκεψη, όπως αναφέρεται σε με σχετική ανακοίνωση του οργανισμού, συμφωνήθηκαν:

– Ο δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού καλείται να υλοποιήσει ενέργειες για τη βελτίωση του φωτισμού στο σημείο όπου εκδηλώνονται οι επιθέσεις με πέτρες στα λεωφορεία της ΟΣΥ, καθώς και για την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής.

– Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τις περιπολίες με συνεχή παρουσία στο εξεταζόμενο σημείο.

– Ο ΟΑΣΑ θα προχωρήσει σε αυτοψία της περιοχής τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, με επιδίωξη την επαναφορά των λεωφορειακών γραμμών στο αρχικό πρόγραμμα.

«Ο ΟΑΣΑ έχει ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών και εργαζομένων των συγκοινωνιακών φορέων και παράλληλα, τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τις μετακινήσεις του», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Ιωάννης Σκουμπούρης, με το πέρας της συνάντησης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ  


σχετικα αρθρα