ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου Γ. Μακρή στη Βούλα

Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου 2018, 07:07 / Ανανεώθηκε 7 Νοεμβρίου 2018, 09:36
Facebook Twitter Whatsapp

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή. Όλα έγιναν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή».

Στις εικόνες που προέρχονται από κάμερα ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας, φαίνεται ο δολοφόνος να πυροβολεί και να σκοτώνει εν ψυχρώ τον επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγα λεπτά μετά τις 20:00 της Τετάρτης.

Ο δολοφόνος φαίνεται να πυροβολεί από απόσταση σχεδόν δύο μέτρων από το αυτοκίνητο και πλησιάζει με το όπλο να ξερνάει σφαίρες. Φτάνει σχεδόν μέχρι το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβολεί ξανά και ξανά.

Ο φακός έχει καταγράψει τη λάμψη από τους πυροβολισμούς.

Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή κρατάει το όπλο με τα δύο χέρια και μοιάζει να σημαδεύει, πυροβολεί μέχρι που φτάνει ως το παράθυρο του συνοδηγού.

Η σκηνή του φόνου διήρκεσε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Ο Μακρής αμέσως μόλις δέχθηκε τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το Smart και προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας. Ωστόσο, εκείνος τον ακολούθησε και από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου συνέχισε να τον πυροβολεί. Ο Γ. Μακρής δεν πρόλαβε να κάνει περισσότερα από 3 -4 βήματα, πριν πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, όπου κατέληξε.