Τέσσερα άτομα θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν χθες το βράδυ έξω από τα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟ, στην οδό Κυριαδών 141 στα Πετράλωνα. Η δικογραφία σχηματίζεται από την κρατική ασφάλεια που αναζητά και άλλα άτομα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και στον τραυματισμό, με μαχαίρια, τριών οπαδών.

Από τους τρεις τραυματίες παραμένουν για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό οι δύο και συγκεκριμένα ένας 27χρονος που έχει τραύμα στα πλευρά και ένας 35χρονος με τραύμα στο στήθος. Και οι δύο είναι εκτός κινδύνου.

Η συμπλοκή έγινε όταν περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού, επιτέθηκαν στα γραφεία του Παναθηναϊκού και συγκρούστηκαν με τους οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν εκεί.

Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε σχετικά : «Είναι αδιανόητο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται αιματηρά επεισόδια, εντός και εκτός γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν.

Για ακόμη μία φορά, παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα.
Ποιος θα ήθελε να βρίσκεται τώρα στη θέση των γονιών και των οικείων των δύο παιδιών ; Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, παράγοντες, φιλάθλους και Μ.Μ.Ε, το σημερινό περιστατικό να είναι και το τελευταίο.
Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της».