ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για κακουργήματα στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου 2018, 18:52 / Ανανεώθηκε 21 Νοεμβρίου 2018, 19:20
Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για κακουργήματα στην επέτειο του Πολυτεχνείου
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Με περιοριστικούς όρους 

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι οκτώ συλληφθέντες κατά τα πρόσφατα επεισόδια στην επέτειο του Πολυτεχνείου, στους οποίους μάλιστα είχαν απαγγελθεί κακουργηματικές κατηγορίες, (κατά περίπτωση έκρηξη και επικίνδυνη σωματική βλάβη).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οκτώ κατηγορούμενοι αρνήθηκαν στις απολογίες τους τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και υποστήριξαν πως βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, χωρίς να συμμετέχουν στα επεισόδια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Law&Order, ένας από τους κατηγορούμενους υποστήριξε ότι είναι άστεγος. Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι οι οχτώ κατηγορούμενοι με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, σε δυο από τους κατηγορούμενους οι δικαστικές αρχές τους επέβαλλαν ως περιοριστικό όρο να μην πλησιάζουν τα Εξάρχεια. 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των κατηγορουμένων ήταν δυο ανήλικοι, εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. 

Να σημειωθεί τέλος πως για τα επεισόδια στην επέτειο του Πολυτεχνείου έχουν συλληφθεί και άλλα επτά άτομα, τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και πρόκειται να δικαστούν για αυτές στις 29 Νοεμβρίου.