current views are: 8

26 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση21:00

Πώς θα κινηθούν τα μέσα την Τετάρτη

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της χώρας

Δημοσίευση 21:00’

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της χώρας

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, προαστιακός, τραμ και τρόλεϊ, λόγω συμμετοχής των σωματείων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί των λεωφορείων από την έναρξη της βάρδιας έως 9 το πρωί και από 21:00 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ με ανακοίνωση του ζητά υπογραφή ΣΣΕ, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.

Στην ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ αναφέρεται:

«Παρά τις φρούδες υποσχέσεις της κυβέρνησης για ανάκαμψη της οικονομίας στη ‘μετά μνημονίων εποχή’ η αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζεται.

Το σωματείο μας ως αναπόσπαστο κομμάτι των εργαζομένων της χώρας συμμετέχει δυναμικά στην 24ωρη απεργία στις 28 Νοεμβρίου 2018, διατρανώνοντας την αντίθεση μας στη φτωχοποίηση του λαού».

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. 

Η κινητοποίηση της ΠΝΟ η οποία περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων, θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24:00 της ίδιας ημέρας.


σχετικα αρθρα