Κατά μέτωπο επίθεση εναντίον του Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος του συνδέσμου αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Αττική (ΣΑΤΑ) Θύμιος Λυμπερόπουλος. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για «σκάνδαλο παραποίησης» από πλευράς του υπουργείου Μεταφορών της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα «κλειστά επαγγέλματα" κατηγορώντας τον κ. Ραγκούση για "ακατανόητη και σκανδαλώδη διοχέτευση πληροφοριών».
«Με μια μεθόδευση μέσα από 'παπαγαλάκια' θέλησε να περάσει ότι δικαιώνεται και ήταν πολύ σωστή η απάντηση του κ. Ρέππα», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε αμφισβητώντας ότι ο πρωθυπουργός έχει ανάψει «πράσινο φως» στον κ. Ραγκούση.

«Δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία» δήλωσε προσθέτοντας πως έχει βάσιμες πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός έστω και αργά «έβαλε τον ερασιτεχνισμό του κ. Ραγκούση σε ένα χρονοδιάγραμμα».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Λυμπερόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών ότι κορόιδεψε τον κόσμο και τους ιδιοκτήτες ταξί και ανέφερε ότι ο κλάδος δικαιώθηκε από πέντε κόμματα της Βουλής, μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για νέες κινητοποιήσεις, λέγοντας ότι θα περιμένει τις αποφάσεις τις κυβέρνησης.