current views are: 5

1 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση20:39

Ρόδος: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος της φοιτήτριας

Οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας είναι συγκλονισμένοι.

Δημοσίευση 20:39’

Οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας είναι συγκλονισμένοι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι έρευνες για την υπόθεση του πτώματος νεαρής φοιτήτριας που εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους της Λίνδου.

Σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις των αρμοδίων αρχών, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία. Αυτό προκύπτει και από την ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές του νησιού. Τα όποια σημαντικά στοιχεία έχουν ανακύψει από αυτό, τα εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου το οποίο και διενεργεί τη σχετική προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας είναι συγκλονισμένοι, αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις.


σχετικα αρθρα