current views are: 6

2 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:56

Δολοφονήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο

Λιμενικό και αστυνομία αναζητούν τον δράστη

Δημοσίευση 10:56’

Λιμενικό και αστυνομία αναζητούν τον δράστη

Σοκ έχει προκαλέσει ο βίαιος θάνατος 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε την θάνατο της σε εγκληματική ενέργεια. Το πτώμα της βρέθηκε, το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018 στην θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους κοντά στο φυλάκιο Γκίνας, σε δύσβατο σημείο. Η κοπέλα ήταν γυμνή, φορώντας λυμένο έναν μώβ στηθόδεσμο. Δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, ενώ τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο αποδίδονται επί του παρόντος σε πτώση στα βράχια καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα. Ορισμένα σημάδια που φέρει στον λαιμό της παραπέμπουν σε απόπειρα στραγγαλισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δημοκρατικής (dimokratiki.gr), ειδικό κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών του Λιμενικού Σώματο έφτασε στη Ρόδο εσπευσμένα από την Αθήνα γιαν συνδράμει τις έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση της κοπέλας, ήταν το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλου που ανέφεραν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είχε στο πόδι και κίνησε υποψίες σε δύο συμφοιτητές της, οι οποίοι παρατήρησαν πως η φίλη τους, που δεν είδαν για τρεις μέρες, είχε ένα τέτοιο στο δεξί της πόδι.


σχετικα αρθρα