current views are: 3

6 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:23

Πάμε Στοίχημα: Πάνω από 62 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Νοέμβριο

 Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ. 

Δημοσίευση 10:23’

 Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ. 

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Το Νοέμβριο του 2018 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 62 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Δήμο Ξηρομέρου στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα», σε δέκα αγώνες από τη Super League, την πρώτη  κατηγορία της Αργεντινής, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και της Ιταλίας και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, έπαιξε το σύστημα 2-3-9 και με 4,25 ευρώ κέρδισε 12.512,37 ευρώ. 
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε έξι κούρσες) σε  ιπποδρομίες από το Vaal, ένας νικητής από την Κηφισιά κέρδισε 15.636 ευρώ. Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έκτης ιπποδρομίας στο Μαρκόπουλο, ένας νικητής από το Βύρωνα κέρδισε 2.125 ευρώ. 

Το νέο pamestoixima.gr είναι εδώ!

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming* 
Το νέο Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.
Για πρώτη φορά το νέο Pamestoixima.gr προσφέρει bonus πρώτου στοιχήματος*, για εγγραφή είτε online, είτε μέσω καταστημάτων ΟΠΑΠ.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


σχετικα αρθρα