ΕΛΛΑΔΑ

Το χριστουγεννιάτικο «Bazaar» του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ»

Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου 2018, 17:09 / Ανανεώθηκε 6 Δεκεμβρίου 2018, 17:56
Το χριστουγεννιάτικο «Bazaar» του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ»
Facebook Twitter Whatsapp

Το πρωτότυπο αυτό Bazaar  θα γίνει από 7- 10 Δεκεμβρίου, (από 11.00 έως 17.00), στην έδρα της Φλόγας.

Ένα ξεχωριστό Bazzar με χριστουγεννιάτικα και άλλα εορταστικά δωράκια διοργανώνει και φέτος για τα παιδιά με καρκίνο, ο «Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ». Και είναι διαφορετικό διότι τα όμορφα δωράκια  και άλλα μικρά αντικείμενα που προσφέρονται, έχουν φτιαχτεί με όρεξη και ενθουσιασμό από όλους τους εκατοντάδες εθελοντές της «ΦΛΟΓΑΣ»!

«Κάθε κόμπος και μια ευχή, κάθε βελονιά και μια ελπίδα, κάθε χέρι εθελοντή που δούλεψε και μια πόρτα στο φως», λένε στο μήνυμα τους, που η αγορά τους και η προσφορά τους είναι μια μικρή δόση αγάπης και χαράς αλλά και το μέσον για να στηριχθεί το πολύπτυχο έργο που επί τρεις και πλέον δεκαετίες προσφέρει «Η ΦΛΟΓΑ» στα παιδιά με καρκίνο, μέσα από τους ξενώνες της, μέσα από την κατ’ οίκο νοσηλεία, μέσα από την ενίσχυση των ογκολογικών κλινικών στα παιδιατρικά νοσοκομεία και μέσα από δεκάδες άλλες δράσεις!

«Αυτή η χρονιά να φέρει καλή υγεία σε όλο τον κόσμο και σε μας. Σας περιμένουνε όλους!» εύχονται οι άνθρωποι της «ΦΛΟΓΑΣ» και μας καλούν να επισκεφθούμε το «παζάρι» τους.

Το πρωτότυπο αυτό Bazaar  θα γίνει από 7- 10 Δεκεμβρίου, (από 11.00 έως 17.00), στην έδρα της Φλόγας, Αιγίου 9, ΓΟΥΔΗ (Τηλ. 210 748 1711, site : floga.οrg.gr‎)