current views are: 7

7 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση06:06

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της φοιτήτριας – «Είχε βιαστεί»

«Την είχαν χτυπήσει τόσο άγρια που της κόπηκε το αυτί. Θα πέθαινε από τα δυνατά χτυπήματα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Δημοσίευση 06:06’

«Την είχαν χτυπήσει τόσο άγρια που της κόπηκε το αυτί. Θα πέθαινε από τα δυνατά χτυπήματα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Δεν χωράει ανθρώπου νους την αγριότητα με την οποία δολοφόνησαν οι δύο κατηγορούμενοι τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς οι λεπτομέρειες που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα. Εν τω μεταξύ, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθούν.

Όπως έγινε χθες γνωστό από τον συνήγορο της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας, Αλέξη Κούγια, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, της έδεσαν τα πόδια πριν την πετάξουν στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως η άτυχη 21χρονη δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά, ενώ σημείωσε πως σίγουρα το κορίτσι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια». 

«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες», είπε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, ενώ ήταν μάλιστα τόσο δυνατό, που της έκοψε το αυτί.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα όσα είπε ο 19χρονος Αλβανός στην προανακριτική του κατάθεση, η άτυχη κοπέλα είχε τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα με το σίδερο. Ο 19χρονος υποστηρίζει επίσης ότι κρατούσε τα χέρια της άτυχης νεαρής, όσο ο φίλος του την χτυπούσε με το σίδερο.

Στην ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι

Στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθούν αναμένεται να προσαχθούν σήμερα το μεσημέρι οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Σε βάρος των δύο νεαρών, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό για το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ σε πανελλήνιο επίπεδο και μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Σημειώνεται πως οι δύο φερόμενοι ως δράστες αλληλοκατηγορούνται για το άγριο έγκλημα. Για τον λόγο αυτό, οι συνήγοροι της οικογένειας της φοιτήτριας έχουν καταθέσει αίτημα στις δικαστικές Αρχές Ρόδου, ώστε να γίνει σήμερα αναπαράσταση του εγκλήματος και εξέταση κατά αντιπαράσταση των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι δύο κατηγορούμενοι φαίρονται να παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου Ρόδιτη και επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις τη χτύπησαν βάναυσα και ημιθανή τη μετέφεραν σε ερημική βραχώδη παραλία και την πέταξαν στην θάλασσα όπου και βρέθηκε.

Ο 19χρονος Αλβανός υπέδειξε στους Λιμενικούς το σημείο όπου πετάχθηκαν τα ρούχα της άτυχης φοιτήτριας, ενώ βρέθηκε και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο οι δράστες χτύπησαν στο πρόσωπο την κοπέλα και την τραυμάτισαν σοβαρά.

 


σχετικα αρθρα