ΕΛΛΑΔΑ

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Εμείς κάναμε συλλήψεις, η Δικαιοσύνη θα τιμωρήσει;

Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου 2018, 09:41 / Ανανεώθηκε 7 Δεκεμβρίου 2018, 09:41
Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Εμείς κάναμε συλλήψεις, η Δικαιοσύνη θα τιμωρήσει;
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

«Οι μολότοφ που έπεσαν ξεπέρασαν την παραγωγή της 3Ε, μας πέταγαν ποδήλατα, κουτιά, ξύλα από ταράτσες».

Την ικανοποίησή του επειδή η αστυνομία έκανε δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις πορείες για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας, ωστόσο αναρωτήθηκε αν η δικαιοσύνη θα τους τιμωρήσει.

«Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κάναμε τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και κάναμε συλλήψεις. Το θέμα είναι όταν βγαίνουν οι χειροπέδες οι δικές μας η δικαιοσύνη τι κάνει. Δεν έχω δει κανέναν να τιμωρείται στα 28 χρονια υπηρεσίας που έχω» είπε ο συνδικαλιστής των αστυνομικών μιλώντας στο Θέμα 104,6.

Κληθείς να εξηγήσει γιατί είναι ευχαριστημένος ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι «η ικανοποίηση προέρχεται διότι εχθές ήταν ιδιαίτερης έντασης τα επεισόδια. Οι μολότοφ που έπεσαν ξέπερασαν την 3Ε. Ήταν πάμπολλες οι μολότοφ ενώ παρατηρήθηκε το φαινόμενο να σπάνε εισόδους πολυκατοικιών και να πετάνε ποδήλατα, κουτιά, ξύλα και άλλα αντικείμενα».

«Εμείς θέλουμε να μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ προσθέτοντας ότι για να αντιμετωπιστούν παρόμοια φαινόμενα θα πρέπει:

- να λυθούν τα χέρια της αστυνομίας για να καθαρίσει τα Εξάρχεια και γι αυτό απαιτείται πολιτική βούληση
- να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα η ρίψη μολότοφ
- να υπάρξει παρουσία της αστυνομίας στα Εξάρχεια ώστε να γίνει κανονική η περιοχή»