current views are: 11

13 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση05:27

Δύο δολοφονίες σε Ομόνοια και Μοσχάτο τη νύχτα – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια με βασικότερα αυτά του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Δημοσίευση 05:27’

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια με βασικότερα αυτά του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο ανθρώπων με διαφορά λίγων ωρών. 

Συγκεκριμένα στις 2:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν 48χρονο Έλληνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Κανάρη και το πυροβόλησαν δύο φορές, μία στο κεφάλι και μία στην πλάτη. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν. Το θύμα πυροβολήθηκε πισώπλατα ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο. Αστυνομικοί περισυνέλεξαν πέντε κάλυκες από 9αρι πιστόλι, ενώ αστυνομικοί εκτιμούν ότι χρησιμοποιήθηκε σιγαστήρας. Ο 48χρονος που ήταν πατέρας δύο παιδιών και έμενε στου Ρέντη, εργαζόταν ως σεκιούριτι.

Λίγες ώρες νωρίτερα ένας άλλος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, έπεσε νεκρός σε καφενείο στην οδό Κρήτης 43 στην Ομόνοια, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε στο κεφάλι από άγνωστο δράστη. Tο θύμα ήταν γεννημένο το 1974, πατέρας τριών παιδιών και επιχειρηματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εταιρεία με ιχθυοκαλλιέργειες στην γειτονική χώρα και είχε έρθει στην Ελλάδα προ δέκα ημερών.

Μεχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της εκτέλεσης. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια με βασικότερα αυτά του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Διαβάστε επίσης:
►Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για εν ψυχρώ δολοφονία στην Ομόνοια


σχετικα αρθρα