ΕΛΛΑΔΑ

Η βροχή έφερε «χάος» στους δρόμους - Δείτε που έχει κίνηση

Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου 2018, 09:41 / Ανανεώθηκε 13 Δεκεμβρίου 2018, 09:47
Η βροχή έφερε «χάος» στους δρόμους - Δείτε που έχει κίνηση
Facebook Twitter Whatsapp

Βασικοί άξονες μοιάζουν με απέραντα... πάρκινγκ.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατει αυτή την ώρα στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας. Η βροχή υποχρεώνει τους οδηγούς να κινούνται αρκετά αργά, με αποτέλεσμα βασικοί άξονες να μοιάζουν με απέραντα... πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, μεγάλη κίνηση παρατηρείται στα παρακάτω σημεία: Λ. Κηφισού (άνοδος) από Πέτρου Ράλλη, Λ. Κηφισού (κάθοδος) από την Αττική Οδό, Πέτρου Ράλλη από Θηβών προς Αθήνα, Αλεξάνδρας, Μεσογείων από το Σωτηρία προς Αθήνα, Λ. Κηφισίας (άνοδος) από Κατεχάκη μέχρι τη Φιλοθέη, Λ. Κηφισίας (κάθοδος) από κόμβο Παραδείσου έως το Υγεία, Βασ. Κωνσταντίνου (άνοδος), Λ. Συγγρού (άνοδος), Λ. Ηλιουπόλεως, Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραΐσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική Οδό καθώς μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο της Μαραθώνος έως την Κηφισίας, στην περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Αγίας Παρασκευής έως την Κηφισίας και στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο από τον κόμβο της εθνικής Αθηνών-Λαμίας έως την έξοδο της Κύμης.