Στο επίκεντρο η προώθηση των προϊόντων του δήμου Φαιστού


Σε ενέργειες για την προώθηση των προϊόντων που παράγονται στο δήμο Φαιστού, προχώρησε η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο επίσκεψης κινέζικης αντιπροσωπείας από την επαρχία της Καντόνας. Αντιπροσωπεία του δήμου Φαιστού, με επικεφαλής τη δήμαρχο Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, υποδέχτηκε την κινέζικη αντιπροσωπεία που επέλεξε να επισκεφθεί οινοποιείο του δήμου και συγκεκριμένα το Κτήμα Ζαχαριουδάκη, στην Πλουτή.

Η δήμαρχος Φαιστού, παρέδωσε στους εκπροσώπους και επιχειρηματίες της Καντόνας έναν κατάλογο όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο δήμο, με διευθύνσεις, τηλέφωνα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και όλα τα δυνατά μέσα επικοινωνίας.

Η δήμαρχος επέμεινε στην ποιότητα των προϊόντων του δήμου Φαιστού, αλλά και των κρητικών προϊόντων συνολικά, ενώ υποστήριξε πως η Κίνα αξίζει να επενδύσει σε εισαγωγές από την Κρήτη και το δήμο Φαιστού.

Η κα Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη πρόσθεσε πως η λίστα επιχειρήσεων μπορεί συνεχώς να εμπλουτίζεται, ενώ τόνισε πως στους στόχους του δήμου Φαιστού, είναι όλες οι δράσεις εκείνες που θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό και άρτια οργανωμένο δίκτυο εξαγωγών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο