Σε ενέργειες για την προώθηση των προϊόντων που παράγονται στο δήμο Φαιστού, προχώρησε η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο επίσκεψης κινέζικης αντιπροσωπείας από την επαρχία της Καντόνας. Αντιπροσωπεία του δήμου Φαιστού, με επικεφαλής τη δήμαρχο Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, υποδέχτηκε την κινέζικη αντιπροσωπεία που επέλεξε να επισκεφθεί οινοποιείο του δήμου και συγκεκριμένα το Κτήμα Ζαχαριουδάκη, στην Πλουτή.

Η δήμαρχος Φαιστού, παρέδωσε στους εκπροσώπους και επιχειρηματίες της Καντόνας έναν κατάλογο όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο δήμο, με διευθύνσεις, τηλέφωνα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και όλα τα δυνατά μέσα επικοινωνίας.

Η δήμαρχος επέμεινε στην ποιότητα των προϊόντων του δήμου Φαιστού, αλλά και των κρητικών προϊόντων συνολικά, ενώ υποστήριξε πως η Κίνα αξίζει να επενδύσει σε εισαγωγές από την Κρήτη και το δήμο Φαιστού.

Η κα Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη πρόσθεσε πως η λίστα επιχειρήσεων μπορεί συνεχώς να εμπλουτίζεται, ενώ τόνισε πως στους στόχους του δήμου Φαιστού, είναι όλες οι δράσεις εκείνες που θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό και άρτια οργανωμένο δίκτυο εξαγωγών.