Άρχισαν οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που γίνονται στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ποινικού Δικαίου, με θέμα «Ναρκωτικά. Πρόληψη & Καταστολή», που διοργανώνουν από κοινού ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις άρχισαν από την Ικαρία και συνεχίστηκαν στη Σάμο από την Παρασκευή, όπου και θα ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο το πρόγραμμα περιελάμβανε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην πλατεία Βαθέος από τον Εκπολιτισμό Σύλλογο Μυτιληνιών, επίδειξη πολεμικών Τεχνών από τη σχολή Kick Boxing του Παναγιώτη Λιάκου και μουσική Εκδήλωση στην πλατεία Πυθαγόρα από τη Φιλαρμονική Βαθύλλος.

Την Κυριακή περιλαμβάνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην πλατεία Καρλοβάσου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυτιληνιών, επίδειξη πολεμικών Τεχνών από τη σχολή Kick Boxing του Παναγιώτη Λιάκου , χορευτική εκδήλωση στην πλατεία Καρλοβάσου από τον ΠΕΨΑΣ-Ρίβα και μουσική εκδήλωση στην πλατεία Καρλοβάσου από τη φιλαρμονική «Κλεάνθης ο Σάμιος».

Το Συνέδριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου ενώ ανάμεσα στους συνέδρους συμπεριλαμβάνονται ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, ο προϊστάμενος Δίωξης Ναρκωτικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, Καθηγητές Πανεπιστημίων καθώς και επιστήμονες από το χώρο της Υγείας οι οποίοι στις εισηγήσεις τους θα αναλύσουν όλες τις πτυχές αυτής της σύγχρονης μάστιγας των ναρκωτικών.
TAGS