Αίθριος καιρός με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και ηπείρου, πρβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ. Αναλυτικά:
  
Μακεδονία, Θράκη: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: αρχικά αίθριος. Γρήγορα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ήπειρο και πιθανώς στα ορεινά της δυτικής στερεάς και της Πελοποννήσου. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Τοπικά στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από αργά το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στη νοτια Κρήτη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Αττική: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αργά το απόγευμα. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: αρχικά αίθριος. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου.