Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λαμίας οι φωτογραφίες που δημοσίευτηκαν στο LamiaReport, και δείχνουν μία μητέρα να κυκλοφορεί με το παιδί της δεμένο στους δρόμους της πόλης. Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας που απέστειλε και τη σχετική φωτογραφία στο LamiaReport, το παιδί κυκλοφορεί διαρκώς με τα χέρια του δεμένα πίσω και τυλιγμένη τη γλώσσα του με λευκοπλαστ.

Aναλυτικά το mail:

«Πόσο περήφανοι μπορεί να είμαστε που ζούμε σε αυτή την πόλη????
Αυτό το σοκαριστικό θέαμα" στους δρόμους της πόλης, μας κάνει συνενόχους.
Άλλες δυο φορές παλιότερα, είχα δει το παιδί αυτό, και μάλιστα την μια να κακοποιείται στην Πλ. Ελευθερίας από την "μητέρα" του, επειδή τόλμησε να φωνάξει, που ήθελε να ξύσει το πρόσωπό του.
Σήμερα, που έμεινα επίτηδες στο σημείο που τους βρήκα, για να δω από κοντά τι συμβαίνει, είδα το παιδί, χλωμό, με λευκοπλάστ ή γάζα τυλιγμένη την γλώσσα να προεξέχει από το στόμα.
Όταν την ρώτησα γιατί είναι το παιδί δεμένο, πίσω από την πλάτη, η δικαιολογία ήταν ότι αυτοτραυματίζεται και ότι το κάνει για καλό του και ότι όπου κι αν πάω, είναι ενήμεροι όλοι, και οι αξιωματικοί και οι γιατροί......
Δηλαδή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να είμαστε "ενήμεροι", να κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά και να αφήνουμε αυτή την ψυχή να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης αιχμάλωτη???»
TAGS