Τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το μεσημέρι, οι οποίες τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία πιθανώς να είναι ισχυρές, προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη. Αναλυτικά:  

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία στη διάρκεια της νύχτας πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: αρχικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στο Ιόνιο. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι στην ήπειρο, τη στερεά κυρίως στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ορεινά της Πελοποννήσου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και ανοιχτά στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

 Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία κυρίως το βράδυ και πρόσκαιρα το απόγευμα στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 36 βαθμούς κελσίου.

 Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Αττική: γενικά αίθριος. Από το βραδυ τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τη νύχτα, οπότε τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου.