Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία η είδηση της στυγερής δολοφονίας 23χρονης Αμερικανίδας φοιτήτριας από 27χρονο Έλληνα. Η ιστορία, που θυμίζει κυριολεκτικά θρίλερ, έχει πρωταγωνιστή έναν Έλληνα φοιτητή που βρέθηκε για διακοπές στη γερμανική πόλη και στο δωμάτιο του οποίου βρέθηκε το φριχτά δολοφονημένο πτώμα της αμερικανίδας.

Ο 27χρονος Έλληνας είχε επισκεφθεί τη Γερμανία για ολιγοήμερες διακοπές και πηγαίνοντας στο Αμβούργο έκλεισε διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Τα υπόλοιπα έγιναν γνωστά μετά από ένα «ατύχημα» -η αστυνομία μιλά για απόπειρα αυτοκτονίας- που είχε ο ίδιος σε γέφυρα του αεροδρομίου.
   
Ο νεαρός φοιτητής μεταφέρθηκε σε κώμα και με σπασμένη λεκάνη στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία βρήκε πάνω του το κλειδί του δωματίου στο ξενοδοχείο που έμενε. Η επίσκεψη που έκανε εκεί την άφησε άφωνη: περισσότερες από 30 μαχαιριές στο άψυχο, κατακρεουργημένο και παραμορφωμένο σώμα της 23χρονης Αμερικανίδας.

Εικόνες από την κάμερα παρακολούθησης του ξενοδοχείου έδειξαν τους δυο τους να περπατούν στο λόμπι του ξενοδοχείου, με την άτυχη κοπέλα να δείχνει κάθε άλλο παρά με τη βία να κάνει παρέα με τον Έλληνα φοιτητή, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτήματα στις αστυνομικές αρχές.

«Χρειαζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τις επαφές τους» δήλωσε ο Αρχιεπιθεωρητής Σόπφλιν με τις γερμανικές αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι γύρω από τη δολοφονία της 23χρονης κοπέλας ενόσω αναμένουν βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του 27χρονου Έλληνα φοιτητή ώστε να μπορέσει να μιλήσει να δώσει απαντήσεις.

Πηγή: Bild/star.gr