Νέο φορτίο αλβανικών ναρκωτικών, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 26χρονου Αλβανού, το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας, στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας. O οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις μεγάλοι σάκοι που περιείχαν 89 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 93 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν ένας άνδρας 26 χρόνων και μια γυναίκα 24 χρόνων από την Αλβανία, οι οποίοι διευκόλυναν τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, σαν προπομποί με άλλο αυτοκίνητο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου που μετέφερε τα ναρκωτικά καθώς και του 26χρονου Αλβανού που το διέθεσε σε αυτόν συνεχίζονται.

Επιπλέον, αναζητείται ένας 29χρονος επίσης Αλβανός, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα διέθεσε στους δύο προπομπούς το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων δραστών. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.