Νέα εποχή σημαίνει νέα ανατρεπτικά χρώματα για τα μάτια σας, έτσι για να υποδεχθείτε σωστά το φθινόπωρο! Ξεχάστε τα έντονα, τα εκκεντρικά μπλε, τα δροσερά πράσινα και υποδεχτείτε με χαρά τα αγαπημένα σας λαδί, τα πάντα in μοβ και αλλάξτε λουκ, ενώ μάθετε ποια είναι τα χρώματα εκείνα που θα κρατήσετε από το μακιγιάζ της άνοιξης.

Το λαδί είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει φέτος το χρώμα των ματιών σας είτε έχε ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα μάτια! Το χρώμα που αναμφισβήτητα ταιριάζει σε όλες είναι φέτος απόλυτα in και οι make up artists ανά τον κόσμο το συνδύασαν τέλεια με έντονο κόκκινο κραγιόν για να δημιουργήσουν το απόλυτο must look!

Τι φθινόπωρο θα ήταν χωρίς smokey eyes; Το κλασικό μακιγιάζ του φθινοπώρου δίνει έμφαση στα μάτια αφού τα τονίζει αν και η μαύρη σκιά δίνει τη θέση της σε ποιο απαλά χρώματα όπως το λαδί και ιδού το νέο ανανεωμένο smokey. Το σύμβολο της κομψότητας, του μυστηρίου που έχει τον τρόπο του να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και φέτος έχει ένα μόνο όνομα: smokey!

Το διαχρονικό και απόλυτα γκλάμουρ χρυσό δε φεύγει με τίποτα από το νεσεσέρ των καλλυντικών σας και τη νέα σεζόν αφού παραμένει ο κυρίαρχος του λαμπερού σας μακιγιάζ! Σπάστε τα όρια και τολμήστε να απλώσετε στα βλέφαρα σας πορτοκαλί σκιά και απαλό κοραλλί.Πηγή: real.gr