Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Κυριακή ο καιρόςμε τη θερμοκρασία να επιμένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
  
Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Ανεμοι: ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια βορειοανατολικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 29 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα κεντρικά και νότια τμήματα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.