Τη διαβεβαίωση ότι θα σταματήσει από αύριο η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, δίνει η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., εκτιμώντας ότι θα αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του προγράμματος των δρομολογίων.
Και σήμερα πάντως παρατηρήθηκαν σοβαρά προβλήματα με μεγάλες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των δρομολογίων, οι οποίες με δεδομένη και την απεργία των ταξί, είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν ουρές και μεγάλος συνωστισμός στα βαγόνια του ΗΣΑΠ, γεγονός που σύμφωνα με τους εργαζόμενους αποδίδεται στις μετατάξεις 144 υπαλλήλων.

Για σήμερα και ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γαλλική Μαρσέϊγ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, η ΣΤΑ.ΣΥ. ανακοίνωσε ότι για την διευκόλυνση των φιλάθλων θα υπάρξει πύκνωση των δρομολογίων στο τμήμα Πειραιάς- Ομόνοια.

Υπενθυμίζεται, πάντως ότι λόγω του εκτελούμενου έργου στο σταθμό Μοναστηράκι οι διερχόμενοι συρμοί προς ΠΕΙΡΑΙΑ (κάθοδος) δεν θα πραγματοποιούν στάση & επαναλειτουργεί η αποβάθρα του ιδίου σταθμού με κατεύθυνση προς Κηφισιά (άνοδος).