Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση την ερχόμενη εβδομάδα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 29 Σεπτεμβρίου προσανατολίζονται οι ιδιοκτήτες ταξί, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος κατά το συλλαλητήριο των αυτοκινητιστών στην πλατεία Συντάγματος που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.  Μαζική  η προσέλευση των ιδιοκτητών ταξί, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ξεπέρασαν τους  6.000. Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε στους δρόμους του Κέντρου.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος στην ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους έκανε λόγο για «συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο μεθοδεύεται από εκείνους που έχουν ρημάξει την Ελλάδα τόσα χρόνια».

«Δεν είναι η ταξιτζήδες το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Δεν είναι οι ταξιτζήδες που δεν ξέρουν τι πάει να πει πόνος και οικογένεια» είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ξεπουλάει τα πάντα». Ζήτησε και από την αστυνομία να «αντισταθεί στην κυβερνητική λαίλαπα», ενώ υπογράμμισε πως σήμερα καταπατείται το Σύνταγμα. Είπε πως ό,τι γίνεται σήμερα στην χώρα μας είναι για να σωθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα ενώ τόνισε πως «αν κάνουμε στάση πληρωμών, ο ελληνικός λαός “τελείωσε”».

Τέλος, ο κ. Λυμπερόπουλος, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του από όλη την χώρα που ήρθαν, όπως είπε, για να διαδηλώσουν και προανήγγειλε νέα απεργιακή κινητοποίηση την ερχόμενη εβδομάδα καθώς και συγκέντρωση έξω από την γερμανική πρεσβεία στις 29 Σεπτεμβρίου, υπογραμμίζοντας ότι «δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα».

Στην συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, που είπε πως «ο κ. Ραγκούσης να ξέρει πως στο θέμα των ταξί θα είμαστε απέναντί του 100%», αλλά και ο βουλευτής του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Βασίλης Οικονόμου, που ανέφερε ότι «είμαστε μαζί σας στον δίκαιο αγώνα που δίνετε. Θα είμαστε κοντά σας και εντός αλλά και εκτός Βουλής».