Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο με Γάλλους και Έλληνες οπαδούς που επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της Μαρσέιγ που επέβαιναν σε πέντε πούλμαν με σκοπό να μεταβούν στο στάδιο Καραϊσκάκη. Μαζί τους ήταν και κάποιοι Έλληνες οπαδοί, άλλης ελληνικής ομάδας, που ήθελαν να πάνε στο γήπεδο για συμπαράσταση της γαλλικής ομάδας και οι οποίοι εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις γιατί δεν είχαν εισιτήρια.

Για το λόγο αυτό οι Γάλλοι οπαδοί άρχισαν να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ έσπασαν τα τζάμια σε δύο από τα πούλμαν που επέβαιναν.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθησαν πέντε άτομα και συγκεκριμένα τρεις Γάλλοι και δύο Έλληνες και προσήχθησαν άλλα 12 άτομα, εκ των οποίων 10 αλλοδαποί και δύο Έλληνες. Μετά τη λήξη του επεισοδίου τα πούλμαν με τους Γάλλους, συνοδεία αστυνομικών, πήγαν στο γήπεδο για τον αγώνα των δύο ομάδων.

Οι συλληφθέντες και προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια.