Μία καλή "επιχείρηση" είχαν στήσει τέσσερις Αλβανοί που σκόπευαν να "διαθέσουν" στις "πιάτσες" ποσότητα κοκαΐνης, 200 γρ. Λογάριαζαν, όμως, χωρίς ... τους αστυνομικούς, που επενέβησαν και τους συνέλαβαν, χθες το βράδυ, στην πόλη των Χανίων.

Η σημαντική, για τα δεδομένα του νησιού, ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε στην κατοχή των τεσσάρων αλλοδαπών, στα ίχνη των οποίων έφθασαν οι αστυνομικοί κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και παρακολούθησης.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 19, 21, 34 και 34 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για διακίνηση και εμπορία κοκαΐνης.

Στην κατοχή των Αλβανών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 200 γρ., οκτώ κινητά τηλέφωνα, 230 ευρώ ωςπροερχόμενα από αγοραπωλησία ναρκωτικών και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία.

Eπιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων στο Ηράκλειο, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.130 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.


Πηγή: Cretalive.gr