Ποια είναι αυτά τα χρώματα άραγε που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε διάπλατα στο είδωλο σας στον καθρέφτη και θα σας βάλουν στην «καρδιά» της μόδας τη νέα σεζόν; Γενικά: Φέτος το χρώμα παίζει κυρίαρχο ρόλο και υποβαθμίζει ακόμη και το χτένισμα. Το χρώμα των μαλλιών σας φέτος είναι λαμπερό, έντονο, εκθαμβωτικό, ακραίο, φουτουριστικό και έχει απόλυτο στόχο να προκαλέσει αντιδράσεις και επιφωνήματα θαυμασμού!

Πλατινέ χρώμα για να είστε και φέτος μέσα στη μόδα!

Απόλυτο τρεντ: οι έντονες αντιθέσεις σας προκαλούν να ανακαλύψετε την πιο εκκεντρική σας πλευρά.

Αν είστε ξανθιά: τότε το πλατινέ είναι ακόμη in, απλά φροντίστε να έχετε ίσια και μεταξένια μαλλιά για να πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι η απόχρωση της επιδερμίδας σας παίζει τεράστιο ρόλο και το βασικό είναι να διαθέτετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα γιατί διαφορετικά θα πρέπει να επιλέξετε μια πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου.

Απόλυτο τρεντ: το ξανθό χρώμα σε μεταλλικούς τόνους είναι το απόλυτο τρεντ της εποχής με ρίζες στο μακιγιάζ , που μπορείτε να το λανσάρετε και με τη μορφή ανταύγειας. Εκκεντρικό, έντονο και γοητευτικό το ξανθό ήρθε για να μείνει!

Έντονο και βαθύ το καστανό σου φέτος αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στο πι και φι!

Αν είστε κοκκινομάλλα: είστε απόλυτα in fashion τη νέα σεζόν! Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους αλλά είναι και ένα πολύ "δύσκολο" χρώμα που δεν ταιριάζει σε όλες αλλά φέτος είναι η τάση που γίνεται λατρεία. Η φυσική απόχρωση του κόκκινου σας κυριεύει και η απόχρωση της φυσικής κοκκινομάλλας σε χάλκινους τόνους είναι εκείνη που σας κερδίζει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Απόλυτο τρεντ: το ίδιο το χρώμα! Φέτος το κόκκινο είναι το κυρίαρχο χρώμα της σεζόν, είτε το προτιμούν οι άντρες είτε όχι!

Αν είστε καστανή: το φουντουκί και το βαθύ σοκολατί είναι χρώματα που σας κερδίζουν το φθινόπωρο και που σας μεταμορφώνουν εξολοκλήρου! Αν είστε καστανή τότε το φθινόπωρο φτιάχτηκε για σας!


Πηγή: real.gr