Χαραγμένες βαθιά στη ψυχή της θα μείνουν οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε μια ανήλικη κοπέλα, στα χέρια ενός αδίστακτου νεαρού,  παραγωγού σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κω.

Υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη κοινή γνώμη πριν από 8 χρόνια και που επανέρχεται στο προσκήνιο λόγω της εκδίκασής της από το κακουργιοδικείο.

Στο εδώλιο κάθεται ο 32χρονος πια φερόμενος δράστης ο οποίος σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, διώκεται για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση. Ο εφιάλτης της 14χρονης τότε ξεκινά τον Νοέμβριο του 2003, οπότε και επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια της εκπομπής του προκειμένου να αφιερώσει ένα τραγούδι στη φίλη της.

Μετά από την αφιέρωση, ο ραδιοφωνικός παραγωγός της ζήτησε να συναντηθούν από κοντά συνοδεύοντάς την σε ένα πάρτι, πρόσκληση που έγινε αποδεκτή.

Στις 5 Ιανουαρίου του 2004 η ανήλικη δέχτηκε ένα μήνυμα με το οποίο ο νεαρός την ενημέρωνε πως θα ήταν ευκαιρία να συναντηθούν μιας και βρισκόταν στη περιοχή της. Η 14χρονη ανυποψίαστη δέχτηκε, συναντήθηκαν στο σημείο που είχαν συνεννοηθεί και εκείνος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου και τη βίασε…

Ο εφιάλτης όμως δεν τελείωσε εκεί. Ο άντρας συνέχισε να ενοχλεί με τηλεφωνήματα το θύμα του αξιώνοντας απανωτά ραντεβού, εκβιάζοντάς την ότι θα ενημέρωνε τους γονείς της ότι αντί να πηγαίνει φροντιστήριο, αυτή βγαίνει με αγόρια.

Με τη μέθοδο του εκβιασμού, ο 32χρονος εξανάγκασε το θύμα του να συνευρευθούν ερωτικά για τουλάχιστον 20 φορές! Τέλος στη φρίκη έβαλε ο πατέρας της κοπέλας στον οποίο αποκάλυψε τα πάντα, αφού πρώτα εκείνος την παρακολούθησε φοβούμενος ότι κάτι συνέβαινε στη κόρη του.

«Μπαμπά, συγχώρεσέ με, ξέρεις τι έχω τραβήξει αυτό το διάστημα;», φέρεται μάλιστα να του είπε.