Ένα δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως εισπράττει η πολιτειακή κυβέρνηση της Βικτώρια από τα ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια, τον έλεγχο των οποίων ανέθεσε για τα επόμενα χρόνια στην ελληνική εταιρία Ιντραλότ, ιδιοκτησίας του Σωκράτη Κόκκαλη. Η ανάθεση του συμβολαίου στην Ιντραλότ έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Μάλιστα η αντίπαλός της στον διαγωνισμό, η εταιρεία Tatts Group, απειλεί να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία από τη Μελβούρνη στο Μπρίσμπαν τώρα που έχασε τον διαγωνισμό.

Ο υπουργός Τυχερών Παιχνιδιών της Βικτώριας, Μάικολ Ομπράιαν, ο οποίος όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση είχε επικρίνει σκληρά την απόδοση της Ιντραλότ στα τυχερά παιχνίδια, υπερασπίστηκε την απόφασή του λέγοντας πως η ελληνική εταιρία πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έθεσε η κυβέρνηση, για να ελέγχει αποτελεσματικά τις 27.500 ηλεκτρονικές μηχανές τζόγου που λειτουργούν στην Βικτώρια.

Την άδεια για την εποπτεία και τη διαχείριση του υφιστάμενου δικτύου παιχνιδομηχανών τυχερών παιχνιδιών βιντεολόττο (VLTs) της Αυστραλίας για μία περίοδο 15 ετών με ημερομηνία έναρξης την 16η Αυγούστου 2012, εξασφάλισε η θυγατρική της Intralot Australia Pty Ltd, Intralot Gaming Services Pty Ltd.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Intralot, το έργο περιλαμβάνει τη διασύνδεση 27.500 VLTs στη Βικτώρια (εκτός του Καζίνο της Μελβούρνης) με το σύστημα εποπτείας βιντεολόττο iGEM της Intralot και την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και υποστήριξης του συστήματος.