Ολοκληρώθηκε το Πανεκπαιδευτικό συλλαλήτηριο στο κέντρο της Αθήνας και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους. Ωστόσο νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια κατά τη διάρκεια της πορείας των φοιτητών. Την ώρα που εξελισσόταν  το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια με τη συμμετοχή 300 φοιτητών, ομάδα κουκουλοφόρων παρείσφρυσε στη συγκέντρωση των φοιτητών προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια. Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι κρατώντας ξύλινα κοντάρια από σημαίες, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στην Αγροτική Τράπεζα, της οδού Πανεπιστημίου, κοντά στα Προπύλαια.

Στη συνέχεια επιτέθηκαν εναντίον λεωφορείου της ΕΘΕΛ την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο σπάζοντας τζάμια. Ο οδηγός ψύχραιμος συνέχισε την πορεία του.

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν φυλλάδια με αναρχικά συνθήματα και αμέσως μετά, κατευθύνθηκαν στα Προπύλαια. Από το φόβο για κλιμάκωση των επεισοδίων, αμέσως πολλά καταστήματα της γύρω περιοχής έκλεισαν τα ρολά. Δυνάμεις τον ΜΑΤ απάντησαν με χρήση δακρυγόνων, ενώ οι φοιτητές προσπαθούν να διαφυλάξουν την πορεία τους.