Με μία επιπλέον κακουργηματική κατηγορία, που του απαγγέλθηκε σήμερα από τον ανακριτή της υπόθεσης, καλείται να λογοδοτήσει την Τρίτη για τους "στημένους αγώνες", ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΚΑβάλας Μάκης Ψωμιάδης.
Το ραντεβού που είχε σήμερα με τον 9ο Τακτικό Ανακριτή μετατέθηκε για το πρωί της Τρίτης, καθώς ο κατηγορούμενος ενημερώθηκε πως στη λίστα των αδικημάτων, για τα οποία καλείται να απολογηθεί, προστέθηκε και αυτό της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Έτσι ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να προετοιμαστεί με τους συνηγόρους του και να αντιτάξει, ενώπιον του ανακριτή, τις θέσεις του για το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί εναντίον του. Μέχρι την Τρίτη, ο Ψωμιάδης θα παραμείνει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ.

Οι κατηγορίες που ήδη βαρύνουν τον Ψωμιάδη, πλήν της νέας που του απαγγέλθηκε, αφορούν στα αδικήματα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απάτης,της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά και της δωροδοκίας.

Ο συνήγορός του, Χρ.Στάθης, χαρακτήρισε "αόριστο" το κατηγορητήριο εναντίον του εντολέα του, αλλά και ο ίδιος ο Ψωμιάδης υποστηρίζει πως οι κατηγορίες σε βάρος του είναι "φούσκες". 'Οπως φέρονται να υποστηρίζουν, δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ τονίζουν πως όλες οι συνομιλίες που καταγράφηκαν και περιλαμβάνονται στην δικογραφία δεν έχουν γίνει πριν αλλά μετά το τέλος των επίμαχων αγώνων που θεωρούνται "στημένοι".