Επτάψυχος αποδείχθηκε ένας νεαρός Ρουμάνος, που χθες το βράδυ - υπό...περίεργες συνθήκες - έπεσε από το μπαλκόνι διαμερίσματος 2ου ορόφου, στην περιοχή των Δικαστηρίων στα Χανιά. Ο νεαρός άνδρας, χθες το βράδυ, περίπου στις 22.00 έπεσε από το μπαλκόνι, τη γλίτωσε, όμως, με ελαφρά τραύματα. Διεκομίσθη, μάλιστα, στο νοσοκομείο Χανίων, από όπου έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Πώς όμως ο νεαρός βρέθηκε ... από το 2ο όροφο στο έδαφος; Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, καθώς η ενημέρωση εκ μέρους της αστυνομίας κάνει λόγο για ατύχημα, κατά το οποίο ο άνδρας βρισκόταν στο μπαλκόνι (πιθανότατα επισκευάζοντας κάτι) όταν κατά λάθος, γλίστρησε και έπεσε.

Η "γαργαλιστική" πλευρά της ιστορίας, όμως, θέλει τον άνδρα να απολάμβανε μία ρομαντική νύχτα με την κοπέλα του, όταν στο σπίτι "μπούκαραν" συγγενείς της, οι οποίοι πέταξαν τον άνδρα από το μπαλκόνι (!) επειδή "ατίμασε" την κοπέλα! Σύμφωνα με αυτή μάλιστα την εκδοχή, ο νεαρός, φορώντας μόνο τα εσώρουχά του, αναγκάστηκε να παραβλέψει τα τραύματά του και να αρχίσει να τρέχει, γιατί οι εξοργισμένοι συγγενείς ... τον κυνήγησαν κιόλας!


Πηγή: cretalive.gr
TAGS