Κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, καθώς οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς βρίσκονται σε 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Tαυτόχρονα, χειρόφρενο τραβούν από τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής και οι ταξιτζήδες. Ειδικότερα, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Κατεχάκη, στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας και στην κάθοδο της Λ. Συγγρού, από Αγιο Σώστη προς Αμαλίας.

Παράλληλα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην έξοδο της Αθηνών - Λαμίας, από Ροσινιόλ έως Αχαρνών, στην είσοδο από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ κατά τμήματα, στην Λ.Αλεξάνδρας, την Λ.Μεσογείων, στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της Βασ.Κωνσταντίνου, στην Καλλιρόης, στην Λ.Αμαλίας, στην Ηλιουπόλεως, στην Λ.Ποσειδώνος από Αλίμου έως Φλοίσβο στο ρεύμα προς Πειραιά.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ αντιδρούν στην εργασιακή εφεδρεία και τις μετατάξεις και δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους, ενώ αναμένεται να συνεδριάζουν καθημερινά, προκειμένου να καθορίζουν κάθε φορά -ανάλογα και με τις εξελίξεις- τη στάση τους.

Σημειώνεται πως λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των ΜΜΜ, δεν ισχύει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.


Σχετικό Θέμα: Ματαιώσεις πτήσεων λόγω της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας