Βροχερός παραμένει ο καιρός, κυρίως στα ανατολικά, τα νησιά και την Κρήτη. Από τις απογευματινές ώρες η βελτίωση, κάτω από τους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Aναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: στη δυτική Μακεδονία πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της δυτικής Πελοποννήσου. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Κρήτη θα είναι 2 με 3 υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα βόρεια τις πρωινές ώρες θα είναι ισχυρά. Από το απόγευμα και από τα βόρεια βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ και στα νοτια αρχικά μεταβλητοί και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια οπου το μεσημέρι ενδέχεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.