Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου αναμένεται να οδηγηθούν τρεις Αλβανοί 22, 20 και 35 ετών, που συνελήφθησαν την Τετάρτη στη Ρόδο για εμπορία ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου εντόπισαν την Τρίτη τον 22χρονο συλληφθέντα, ο οποίος διαμένει παράνομα στη χώρα την ώρα που επέβαινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Λίγο πριν ακινητοποιήσουν το όχημα, ο 22χρονος πέταξε στο έδαφος τέσσερις πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 171,6 γραμμάριων, οι οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, το οποίο και χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε ο 20χρονος και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ακόμη πλαστική αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 51,4 γραμμαρίων.

Μετά από έρευνες, προέκυψε ότι οι δύο νεαροί χρησιμοποιούσαν για τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών, δυο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του 20χρονου και του 35χρονου αντίστοιχα.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 35χρονος από αρχές του 2007 έστειλε μέσω εταιρίας μεταφοράς χρημάτων σε ομοεθνείς του διάφορα χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 15.500 ευρώ.

Πηγή: Naftemporiki.gr