Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας προνβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της ηπείρου. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: στη Θεσσαλία και την Εύβοια τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος στις Κυκλάδες. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στις Κυκλάδες η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος και μονο πρόσκαιρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Αττική: γενικά αίθριος και μονο πρόσκαιρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.