Τρίπολη: Πορεία ταξί, φορτηγών και τρακτέρ στο κέντρο της πόλης


Πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης πραγματοποίησαν απόψε δεκάδες ταξί, φορτηγά, αγροτικά αυτοκίνητα, λεωφορεία και τρακτέρ. Η πορεία κατέληξε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου συμμετείχαν με το Π.Α.ΜΕ. Αρκαδίας και της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), σε συλλαλητήριο ενάντια στην οικονομική κρίση και τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Πελοποννήσου, Σωτήρης Ροϊνός, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση, με προκάλυμμα σοσιαλιστικό, με νεοφιλελεύθερη πολιτική, δημεύει την περιουσία μας, μας ρίχνει στη βορά των ΑΕ, των καρτέλ, των ολιγοπωλίων και των μονοπωλίων».

Εκπροσωπώντας του ιδιοκτήτες φορτηγών, ο Γιώργος Παινέσης σημείωσε ότι «επειδή το μόνο όπλο που έχουμε είναι η απεργία, αυτή τη φορά θα κατέβουμε στο δρόμο όλοι οι κλάδοι μαζί για να δείξουμε τη δυναμικότητα που έχουμε, θα κατέβουμε με πολύ άγριες διαθέσεις, διότι φτάσαμε στο τέρμα».

Ο εκπρόσωπος των αγροτών, Δημήτρης Κολοβός, τόνισε ότι «όλοι μαζί, οργανωμένα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη φοροεπιδρομή, γιατί δεν πάει άλλο».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο