Μεγάλη επιτυχία κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου, που πρόλαβαν μία 32χρονη Αλβανίδα, πριν διοχετεύσει στα στέκια των τοξικομανών 2 κιλά ηρωίνης! Η 32χρονη έφθασε νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο, από τον Πειραιά, με το πλοίο της γραμμής, πληροφορία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί, που διακριτικά την ακολούθησαν. Στην πλατεία Ελευθερίας η γυναίκα έφτασε με ταξί, όμως κανένας δεν την πλησίασε - ενδεχομένως για να παραλάβει τα ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί, περίπου στις 06.50 το πρωί την ακινητοποίησαν και βρήκαν σε τσάντα που είχε μαζί της την ποσότητα της ηρωίνης (και, μάλιστα, καλής ποιότητας που θα της απέφερε 45.000 ευρώ), βάρους 2.031 γρ., σε δύο νάιλον συσκευασίες. Κατασχέθηκαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, ένα απόκομμα εισιτηρίου του πλοίου καθώς και 100 ευρώ.

Η γυναίκα συνελήφθη και ανακρίνεται, ωστόσο, ως τώρα κρατάει ερμητικά κλειστό το στόμα της, μη δίνοντας στοιχεία ούτε για το πρόσωπο που της προμήθευσε τη μεγάλη ποσότητα σκληρών ναρκωτικών, ούτε όμως για τον τελικό προορισμό της ηρωίνης...

Η συλληφθείσα εκτιμάται ότι είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών και στη κατεύθυνση αυτή στρέφονται οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, το οποίο ενεργεί την προανάκριση.

Πηγή: Cretalive.gr