Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με την λειτουργία του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", με ευθύνη κυρίως του ΥΥΚΑ, έθεσε με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως εξήγησε ο κ. Κριτσωτάκης, «Παρά τις επί μακρόν συζητήσεις, και σε τρεις συνεδριάσεις της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, αλλά και σε συναντήσεις του υπουργού Υγείας με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, δεν έχει ακόμη εξευρεθεί λύση στο καθεστώς λειτουργίας του νοσοκομείου.

Επίσης άλυτα παραμένουν τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα τόσο του ίδιου του νοσοκομείου, όσο και των εργαζομένων σ' αυτό.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση. Αυτή την περίοδο, της συνεχώς οξυνόμενης κρίσης και της ανάλγητης οικονομικής επίθεσης που δέχονται απ' την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, παραμένουν απλήρωτοι δυο μήνες τώρα, τους οφείλεται το επίδομα άδειας 2011, ενώ η Διοίκηση του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" δεν εφαρμόζει τις Επιχειρησιακές Συμβάσεις των ετών 2008 - 2009 - 2010.

Την ίδια δε στιγμή, 18 Ασφαλιστικά Ταμεία οφείλουν στο "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" πάνω από είκοσι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Εξ αυτών των 24 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου τα δέκααφορούν την περίοδο του 2010, κατά την οποία το "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" δεν είχε "Άδεια Καλής Λειτουργίας"» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.