Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πλην του μετρό, στην πανεργατική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη, αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και κυρίως στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας. Ειδικότερα:

    * Το μετρό θα κινηθεί κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας (θα φτάνει ως και το σταθμό Δ. Πλακεντίας)
    * Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
    * Τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 8 το πρωί με 9 το βράδυ.
    * Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
    * Ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα ακινητοποιηθεί λόγω 24ωρης απεργίας.
    * Το Τραμ θα κινηθεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, εκτός από την έναρξη της βάρδιας έως τις 6 το πρωί.


Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, όπως τόνιζαν οι συνδικαλιστικοί τους εκπρόσωποι, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που επιθυμεί να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας, για να πάρει μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο και την πορεία προς τη Βουλή, που διοργανώνουν οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν την Τετάρτη μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία.

Επίσης, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και για 24 ώρες κλείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος, εξαιτίας της απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.