Στη σέντρα για τη Φλόγα -τον Σύλλογο των Γονιών Παιδιών που πάσχουν από καρκίνο- βγαίνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Στηρίζοντας τον αγώνα των παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια να βάλουν γκολ στη ζωή, η ποδοσφαιρική  ομάδα του ΤΤ θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη φιλανθρωπικό αγώνα, για να ενισχύσει το ταμείο της Φλόγας, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Παρασκευής στις 4:30.

Σε μια προσπάθεια να κρατήσει τη φλόγα τη αλληλεγγύης δυνατή η ποδοσφαιρική ομάδα του ΤΤ θα αγωνιστεί «ενάντια» στην ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου, στην οποία παίζουν: οι πατεράδες παιδιών που βρίσκονται σε θεραπεία στα νοσοκομεία Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, οι φύλακες του ξενώνα Φλόγα, αλλά και μεγάλα παιδιά -νέοι ενήλικες, οι οποίοι νίκησαν τη νόσο. Την πιο «καυτή» εξέδρα θα φτιάξουν τα παιδιά του Συλλόγου Φλόγα, που πάνε κερκίδα και φωνάζουν συνθήματα και ξεχνούν για λίγο την ασθένεια και τα προβλήματά τους.

Το ΤΤ έχει μακρά αθλητική παράδοση, αφού η ποδοσφαιρική του ομάδα, μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Φλόγα, τον Ιούνιο του 2010, είχε πάρει σηκώσει το κύπελλο στο πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ. Παλαιότερα είχε διοργανωθεί φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομάδα εργαζομένων ΤΤ και την εθνική ομάδα Αστέγων, που χορηγεί το ΤΤ.