Κύκλωμα που διακινούσε λαθραία τσιγάρα, αποκομίζοντας πολύ μεγάλα κέρδη, εξαρθρώθηκε στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Έλληνες, 33, 27 και 23 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν για λαθρεμπόριο στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών εντοπίσθηκε ο 23χρονος έξω από ισόγειο κτίσμα στις Αχαρνές, ο οποίος, όταν αντιλήφθη τους αστυνομικούς, πέταξε στο δρόμο τρεις νάιλον συσκευασίες οι οποίες διαπιστώθηκε ότι περιείχαν 188.460 ευρώ και επιχείρησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε.

Μέσα σε αποθήκη του ισογείου κτίσματος συνελήφθησαν και οι άλλοιδύο κατηγορούμενοι, ενώ κατασχέθηκαν: 'Αλλα 22.325 ευρώ, 435 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων, 19 γυάλινες φιάλες αλκοολούχου ποτού αμφιβόλου γνησιότητας, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων με ενσωματωμένο λέιζερ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας ηλεκτρονικός μετρητής χαρτονομισμάτων, 19 κινητά τηλέφωνα και μεγάλος αριθμός φακέλων με έγγραφα που εμφανίζονται δοσοληψίες για οικονομικές συναλλαγές.

Σε δεύτερη έρευνα σε σπίτι στην περιοχή των Αχαρνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα, 240 χαρτόκουτα διαφόρων εταιρειών, χωρίς ταινία γνησιότητας , τα οποία περιείχαν συνολικά 2.500.000 τεμάχια τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.