Παρά τα εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της, ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι χτύπησε την φωτορεπόρτερ κυρία Τατιάνα Μπόλαρη την περασμένη Πέμπτη στο Σύνταγμα, υποστηρίζει ότι ουδέποτε της επιτέθηκε. Απλώς, όπως υποστηρίζει στην κατάθεσή του, την απώθησε γιατί βρέθηκε μπροστά του, την ώρα που μετακινούνταν με τη διμοιρία του!

«Την βρήκα στον βηματισμό του και απλώς την απώθησα. Ποτέ δεν κτύπησα την φωτορεπόρτερ», ισχυρίστηκε ο 25χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, σε βάρος του οποίου έχει συνταχθεί δικογραφία γιατί γρονθοκόπησε - όπως αποτυπώνεται και στη σχετική φωτογραφία του επεισοδίου - τη φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Eurokinissi.

Ο 25χρονος αστυνομικός διαψεύδει ακόμα και τη φωτογραφική μαρτυρία της πράξης του, αποδίδοντάς την σε «παιχνίδι του φακού», που έπιασε μια κίνηση σε μια στιγμή που μοιάζει σαν να χτυπάει την φωτορεπόρτερ...

Ο αστυνομικός εντάχθηκε στην ΕΛΑΣ το 2007 και υπηρετεί από τότε στα ΜΑΤ. Στην κατάθεσή του υποστήριξε επί λέξει: «Δεν επιτέθηκα στην φωτορεπόρτερ και ούτε την γρονθοκόπησα. Απλώς εκείνη την ώρα δόθηκε εντολή στην διμοιρία μας να μετακινηθεί. Στη διάρκεια λοιπόν αυτής της μετακίνησης μου και πάνω στον βηματισμό μου την είδα μπροστά μου και την απώθησα. Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία ότι την κτυπώ είναι παραπλανητικό».

Προκειμένου να ενισχύσει αυτά τα επιχειρήματά του ο αστυνομικός υποστηρίζει μάλιστα ότι «στη φωτογραφία δεν κρατώ γκλομπ κι αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου».

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η φωτορεπόρτερ, όσο και τρεις αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι επρόκειτο για απρόκλητη επίθεση του άνδρα των ΜΑΤ. Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

Πηγή: Tovima.gr