Πυρά αντάλλαξαν σήμερα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων με Αλβανούς διακινητές ναρκωτικών στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή της Κόνιτσας, όταν οι πρώτοι εντοπίστηκαν να μεταφέρουν με κλεμμένο από το Αγρίνιο αυτοκίνητο, έξι σάκους με περίπου 125 κιλά κάνναβης. Οι αστυνομικοί όταν κάλεσαν τους Αλβανούς να σταματήσουν, οι τελευταίοι απάντησαν με ριπές από Καλάσνικοφ και ακολούθησε καταδίωξη.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο Αλβανοί και κινούνταν προς τη Σαμαρίνα. Κοντά στην Αγία Παρασκευή Κόνιτσας, έγινε μπλόκο από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ο οδηγός συνελήφθη και ο συνοδηγός διέφυγε τρέχοντας προς δασώδη περιοχή, πυροβολώντας με Καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών.

Ένα ακόμη Καλάσνικοφ, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, με είκοσι σφαίρες στο γεμιστήρα και μία στη θαλάμη, έτοιμο προς χρήση. Ο Αλβανός που συνελήφθη, είχε συλληφθεί παλιότερα στη Σαλαμίνα για διακίνηση ναρκωτικών και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργάτη του.