Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις και οι καταλήψεις κτιρίων από δημοσίους υπαλλήλους που αντιδρούν στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας και στο νέο μισθολόγιο.
Από το πρωί ομάδα εργαζομένων έχει καταλάβει το τμήμα συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους επί της οδού Κάνιγγος, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ομάδα ατόμων εμποδίζει την είσοδο των εργαζομένων στο κεντρικό κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου που βρίσκεται επί της Ακαδημίας.

Εργαζόμενοι έχουν αποκλείσει τις εισόδους στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το υπουργείο Ανάπτυξης στο κτίριο του πρώην υπουργείου Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος. Υπό κατάληψη βρίσκονται η διεύθυνση συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους και η Διεύθυνση πληροφορικής της κοινωνικής ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ).

Κατάληψη πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία «Σωτηρία» και «Γενικό Κρατικό Αθηνών», ενώ καταλήψεις δημοτικών κτιρίων, γκαράζ, δημαρχείων και Χ.Υ.Τ.Α. πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στους Δήμους σε όλη τη χώρα.

Πηγή: enet- ΑΠΕ