Βελτίωση του καιρού προβλέπται για σήμερα με τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες σταδιακά να περιορίζονται στα νοτιοανατολικά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στη δυτική Ελλάδα. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές τοπικά ισχυρές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά με βελτίωση το απόγευμα. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά θαλασσια τμήματα πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 7 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησο: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Εξασθένηση των ανέμων από το βράδυ. Θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα το πρωί 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα αλλά από το απόγευμα θα περιοριστούν στα νότια. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: στα νότια από 17 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Αττική: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα ανατολικά. Ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.