Την 13χρονη ανιψιά του χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» 25χρονος έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

 Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν σε προκαθορισμένο ραντεβού με υποψήφιους αγοραστές, εμφανίστηκε η ανήλικη μαθήτρια γυμνασίου, κατέχοντας παραπάνω από μισό κιλό ηρωίνη (524 γρ.). Κατά την αστυνομική έφοδο, συνελήφθησαν τόσο οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές -ένας 60χρονος αθίγγανος και η 37χρονη κόρη του- όσο και το 13χρονο κορίτσι.

Σε έρευνα των αρχών στο σπίτι όπου διέμενε η ανήλικη μαζί με τον 25χρονο θείο της, ελληνικής καταγωγής, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν ποσότητα 91 γραμμαρίων χασίς και μία σιδηρογροθιά. Στο ίδιο σπίτι, βρισκόταν και η 27χρονη φίλη του 25χρονου, που κατείχε μικροποσότητα χασίς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Όπως διαπιστώθηκε, η 13χρονη ζούσε μαζί με τον θείο και τη γιαγιά της στους Αμπελόκηπους.

Όλοι οι παραπάνω συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Για την 13χρονη σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία, καθώς πρόκειται για ανήλικη.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, που είχαν πληροφορίες για τη δράση του 25χρονου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ